Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell reuneix al sector comercial pel PECMA

El Consell reuneix al sector comercial pel PECMA

(18/09/2017)

És una de les darreres trobades prèvies a l’aprovació inicial del Pla d’Equipaments Comercials de Mallorca (PECMA) que està prevista per a finals d’octubre.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha mantingut una trobada amb representants del sector comercial de Mallorca per parlar sobre l’estat en què es troba el Pla Director Sectorial d’Equipaments Comercials de Mallorca (PECMA).

L’aprovació inicial del PECMA està prevista per a finals d’octubre i, a la reunió d’avui, s’han explicat els resultats de les fases de diagnosi i les línies generals del Pla. A partir d’ara, les entitats que hi han assistit tenen un període per presentar suggeriments per a millorar, entre tots, el Pla que regirà, territorialment, el comerç de l’illa.

Garrido ha explicat que aquesta trobada forma part del pla de participació del PECMA perquè «volem arribar al màxim consens possible». La consellera ha agraït l’assistència i els ha animat a «fer suggeriments per millorar el document que anirà a aprovació inicial».

A la reunió, celebrada a la sala d’actes de la FELIB, hi han assistit representants de PIMECO, AFEDECO, PIMEM, ANGED, del Govern de les Illes Balears, Col·legia Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears, de la Federació Empresarial Balear de Transports, de sindicats, de l’Ajuntament de Palma, de la Federació Hotelera de Mallorca i de Mercapalma, entre d’altres entitats.