Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell promou els valors lligats a l’esport amb 8 clubs d’elit de Mallorca amb el programa JUGAM amb l’elit

El Consell promou els valors lligats a l’esport amb 8 clubs d’elit de Mallorca amb el programa JUGAM amb l’elit

(02/11/2016)

JUGAM amb l’elit és el nou programa que ha posat en marxa la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca i que ha estat presentat avui migdia als jardins de la Misericòrdia de Palma. Un programa destinat a fomentar la pràctica esportiva i els valors a través del mirall que suposen els equips d’elit entre els més joves.

El nou programa JUGAM amb l’elit compta amb la implicació de 8 clubs de Mallorca de primer nivell com el Reial Mallorca, l’At. Baleares, el Palma Futsal, el Club Bahía Sant Agustí (Palma Air Europa i Institut de Fertilitat), l’Espanya Hoquei, el Club Volei CIDE o el Voleibol Can Ventura.

 

Tots ells han volgut estar presents avui en la firma d’aquest acord per part del vicepresident del Consell de Mallorca i Conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i la directora insular d’Esports, Margalida Portells. “És un projecte que ve a reforçar la feina que des de fa tres anys feim des del Consell per difondre bones pràctiques i valors entre joves esportistes, i també entre famílies, tècnics i entrenadors”, ha dit Miralles.

 

A l’acte han assistit Maheta Molango, conseller delegat del RCD Mallorca; Jose Tirado, director esportiu del Palma Futsal; Xavier Köning, conseller delegat de l’At Baleares; Mateu Martorell, president de l’Espanya Hoquei; Marcos Dreyer, jugador-entrenador del Can Ventura de Voleibol; Toni Figuera, president del Club Volei CIDE i Àngel García, gerent del Club Bahía San Agustín.

 

Aquest conveni pretén obrir una via de col·laboració estable per a l’organització de jornades esportives i formatives durant tota la temporada i promoure així la difusió de valors lligats a l’esport en esdeveniments importants i compta amb un pressupost de més de 50 mil euros. “Per a nosaltres tots aquests clubs són una gran plataforma de difusió perquè els valors esportius que promovem des del Consell arribin a molts més joves”, ha explicat el vicepresident del Consell.

 

JUGAM amb l’elit és, a més, un programa obert, que vol anar incorporant clubs i fer feina també amb esportistes individuals d'elit.