Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell participa en el III Congrés CAEB de Responsabilitat Social i Competitivitat

El Consell participa en el III Congrés CAEB de Responsabilitat Social i Competitivitat

(07/11/2018)

El vicepresident primer del Consell de Mallorca, Francesc Miralles i la responsable de l’Oficina de Responsabilitat Social de la institució insular, Cristina Ballester, han clausurat la trobada, que ha tingut lloc aquest dimarts, a Palma.

El Consell de Mallorca ha participat en el III Congrés CAEB de Responsabilitat Social i Competitivitat, organitzat per la  Confederación de Asociaciones Empresariales de las Baleares (CAEB), en col·laboració amb CaixaBank, Endesa i el Consell de Mallorca.

El vicepresident primer de la institució insular, Francesc Miralles i la responsable de l’Oficina de Responsabilitat Social i també directora insular d'Hisenda, Cristina Ballester, han tancat la trobada que ha tingut lloc aquest dimarts, a Palma.  El vicepresident ha explicat davant dels assistents que “des del Consell treballem per afavorir la contractació pública socialment responsable. Feim un esforç per millorar la transparència i, sobretot, per donar impuls, divulgació i reconeixement al teixit  empresarial de Mallorca, especialment, a la petita i mitjana empresa, que aposta per pràctiques exemplars”.

La també directora d'Hisenda, Pressupostos i Projectes i responsable de l’Oficina, Cristina Ballester, ha destacat que “estem especialment orgullosos de passar de ser uns assistents més, a col·laborar amb el finançament, gràcies a la primera línia de subvencions per a la divulgació, formació i reconeixement de la Responsabilitat Social Corporativa en el teixit empresarial de Mallorca". Així mateix, la directora ha recordat que les Administracions Públiques "estan formades per persones", i ha donat l'enhorabona a l'organització del Congrés. 

El CaixaForum de Palma va acollir aquest Congrés que té per objecte promoure i reconèixer el compromís de les empreses de Balears al servei de la societat. A més, del lliurament de distincions a empreses i entitats socials, la trobada ha comptat amb el testimoni de la periodista Irene Villa, víctima d'un atemptat terrorista d'ETA l'any 1991.