Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell ofereix assistència en la redacció de projectes i la direcció tècnica d’obres municipals

El Consell ofereix assistència en la redacció de projectes i la direcció tècnica d’obres municipals

(25/01/2020)

L’ajuda tècnica, concedida pel Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, pretén facilitar la millora en serveis de competència municipal

Les entitats locals de Mallorca ja poden sol·licitar cooperació tècnica al Consell de Mallorca per a la redacció de projectes i la direcció tècnica d'obres fins al 31 de desembre de 2020. Es tracta d’un dels serveis que ofereix de manera gratuïta la Direcció Insular de Cooperació Local i Caça, depenent del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, per tal que els ajuntaments puguin plantejar millores en els serveis públics municipals. 

La resolució, publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) del 21 de gener de 2020, estableix que cada entitat local pot sol·licitar cooperació tècnica per a la redacció d'un sol projecte i per a la direcció d'una sola actuació. Tendran prioritat les peticions dels ajuntaments de menys habitants i aquelles que siguin per a obres relacionades amb els serveis municipals principals, com ara enllumenat públic, clavegueram, proveïment d’aigua potable, accés als nuclis de població o pavimentació de vies públiques, entre d’altres.

Una vegada presentada la sol·licitud, l'equip tècnic del Servei d'Assistència Tècnica a Obres comprovarà la viabilitat del projecte demanat. Si el Consell concedeix l’ajuda tècnica, el conseller Jaume Alzamora i la batlessa o batle de l’ajuntament corresponent signaran un conveni.

Les bases de la resolució indiquen que la cooperació tècnica concedida s’ha de dur a terme en el termini màxim de dos anys. 

Consulta el text de la resolució a https://www.caib.es/eboibfront/pdf/ca/2020/9/1051876