Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell obre les portes a “Les Elegides”

El Consell obre les portes a “Les Elegides”

(12/11/2022)

Són representants polítiques de països del Sud i Europa que han participat a la I Trobada internacional de dones electes organitzada pel Fons Mallorquí de Cooperació

La primera Trobada internacional de dones electes que s’ha celebrat aquest dijous i divendres posa avui el punt i final amb una visita a diverses seus institucionals, com és el palau del Consell de Mallorca.

La presidenta Catalina Cladera, juntament amb el conseller de Presidència, Javier de Juan, i la presidenta del Fons Mallorquí de Solidaritat, Maria Antònia Truyols, han rebut les participants internacionals d’aquesta trobada. Són representants polítiques de Bolívia, El Líban, Palestina, Níger, El Perú, Senegal, Marroc, Suècia o Ucraïna, que han conegut de prop tant el funcionament de la institució insular com la seva seu principal.

Cladera els ha agraït la seva assistència a la trobada i les ha encoratjat a seguir fent camí per aconseguir l’equitat i igualtat en l’acció política i institucional.

“Encara ens queda camí per aconseguir l'equitat en els espais de decisió però també hem avançat molt, gràcies a dones com voltros. Amb aquesta trobada hem obert una nova finestra des de Mallorca i estau convidades a tornar” ha expressat Cladera.

La Trobada internacional de dones electes ha comptat amb la participació de dones electes de l’àmbit municipal dels països del Sud, d’Europa, de les Balears, i especialment de Mallorca.

S’ha celebrat a Palma dels dies 10 i 11, amb l’objectiu de visibilitzar la participació de les dones en la presa de decisions i crear xarxes de col·laboració.