Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell mostra a la fira internacional IBTM Barcelona l’oferta MICE de Mallorca 

El Consell mostra a la fira internacional IBTM Barcelona l’oferta MICE de Mallorca 

(19/11/2019)

El Departament de Turisme i Esports participa amb estand propi que acull 25 expositors d’empreses i entitats especialitzades en congressos i esdeveniments

Mallorca mostra la seva oferta MICE a la fira internacional del sector MICE, IBTM Barcelona, que se celebra a Barcelona des d’avui fins al 21 de novembre. Promocionar el producte de congressos i grans esdeveniments és una de les apostes de l'àrea de Turisme del Consell de Mallorca, per tal de diversificar l'oferta turística i impulsar el turisme de temporada baixa i mitjana.

L’estand de Mallorca compta amb la participació de 25 expositors, empreses i entitats especialitzades en turisme de congressos i esdeveniments: Zafiro, Mallorca Leads, Hotel Elba, Mallorca Convention Bureau, Setigenberger, Propur, MTS, Viajes Adramar, OD Portals, Port Calanova, Palau de Congressos, Melià, Arabella, PortBlue, Es Príncep, Jumeirah, Kontiki, Grupotel, Life Experiences, Pure Salt, Absolute, HM Hotels, DTS, Hipotels i Blau Hotels.

Aquesta és la 32a edició de la fira, que compta amb la participació d’empreses i entitats de 150 països, 3.000 proveïdors i uns 15.500 professionals.
A més de l’espai d’exposició, IBTM presenta un complet programa, dirigit especialment als professionals de l’organització d’esdeveniments corporatius organitzats a través de l’Elite Corporate Programme.

D’altra banda, enguany també s’ha organitzat un programa per als joves emprenedors, Event Business Accelerator, en el context del qual podran presentar els seus projectes.