Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell incorpora cinc sergents a la plantilla de Bombers de Mallorca

El Consell incorpora cinc sergents a la plantilla de Bombers de Mallorca

(15/02/2019)

El Consell de Mallorca compta des d’avui amb cinc sergents més al servei de Bombers de Mallorca que han pres possessió aquest divendres a Palau Reial. Cal destacar que, després de disset anys, s’ha fet una promoció interna per ampliar aquest servei.

D’aquesta manera, la promoció interna servirà per dotar el servei d’una estructura piramidal de comandaments efectiva que garanteixi la implementació de protocols i procediments operatius. També permetrà una gestió més eficient de les incidències diàries als vuit parcs territorials.
A més, amb l’increment de sergents s’aconsegueix una cobertura que permetrà garantir una dotació operativa de dos sergents per dia i un total de vuit sergents al servei de Bombers de Mallorca.


El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha expressat que «des del Consell de Mallorca som conscients de la importància i de la feina que fan els bombers i, per això, des d’un principi hem treballat per reforçar el servei». A més, Ensenyat ha afegit que «no hem d’oblidar que la seva tasca ha de ser eficaç, efectiva i segura. Sobretot, perquè en la majoria de les actuacions el més important és la vida de les persones, incloent-hi la seva pròpia».

La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha assegurat que «després de disset anys es fa una promoció interna de sergents i també de caporals que s’incorporaran el juny». També la consellera ha explicat que «s’està dotant el servei de bombers de forma adequada a les necessitats que tenen i esperem que, en la pròxima legislatura, es pugui completar aquesta dotació per prestar un major servei a la ciutadania».
 

Per part seva, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha afegit que «és una gran notícia per al servei d’emergències dels bombers de Mallorca». També ha destacat que «aquesta iniciativa compleix l’objectiu inicial que ens vàrem marcar de cara a aconseguir un cos que pugui donar un servei de qualitat».
 

Pròximes incorporacions
A més dels cinc sergents, també passen a formar part del servei de Bombers de Mallorca vint-i-quatre caporals.