Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell impulsa una jornada formativa en igualtat per a una trentena de professionals de joventut de Mallorca

El Consell impulsa una jornada formativa en igualtat per a una trentena de professionals de joventut de Mallorca

(19/10/2021)

El Servei Insular de Joventut del Consell de Mallorca ha organitzat una trobada de dinamitzadors i dinamitzadores juvenils de l’illa amb l’objectiu d’oferir-los formació en atenció per a la igualtat. Per això, ha comptat amb la col•laboració de la Direcció Insular d’Igualtat i Diversitat i de l’associació Ben Amics. Hi han participat més d’una trentena de professionals.
 
El Servei Insular de Joventut pretén així que el personal dels serveis locals de joventut tenguin millors coneixements per atendre les persones usuàries en qüestions de diversitat i igualtat, i complir així la darrera resolució que el Consell de Joventut de les Illes Balears (CJIB) ha entregat al Consell de Mallorca. Igualment, aquest taller cerca presentar a aquests professionals els serveis que el Consell de Mallorca ofereix en aquest àmbit perquè en puguin fer ús.
 
La jornada, duita a terme al Conservatori de Manacor, s’ha dividit en dues parts. En primer lloc, Jan Gómez, de Ben Amics, ha impartit un taller de diversitat sexual i de gènere. En segon lloc, personal de la Direcció Insular d’Igualtat i Diversitat i de la Fundació Ires ha presentat el catàleg de serveis de la institució. D’una banda, Núria Fernàndez, de la Fundació Ires, ha exposat el Servei d’Atenció Psicològica a Adolescents (SAP) i, de l’altra, Ana del Ojo, del Servei d’Igualtat del Consell, ha presentat altres serveis com el programa «Genèrica», de formació, els espais d’igualtat i agents.