Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell i la Federació de Futbol organitzen un curs de Direcció Esportiva

El Consell i la Federació de Futbol organitzen un curs de Direcció Esportiva

(22/07/2016)

El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell, Francesc Miralles i el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard han signat aquest migdia un acord de col·laboració per al disseny i organització d’un curs de Director Esportiu amb l’objectiu de dotar d'eines als clubs i entitats esportives de Mallorca que facilitin la gestió integral d’aquests.

El curs s’emmarca dins l’Observatori Esportiu de Mallorca de què disposa la Direcció Insular d’Esports del Consell i es durà a terme a través de l’Escola d’Entrenadors de la Federació de Futbol de les Illes Balears. Abordarà, entre d’altres, continguts relatius a aspectes normatius, de gestió, recursos humans i també farà èmfasi en la pràctica esportiva com a eina de transmissió de valors , principis pedagògics i didàctics. Està previst que sigui un curs online, gratuït per a dues o tres persones de cada club amb un contingut genèric comú per a tots i una part específica adaptada a les diferents federacions.

 

Aspectes tots ells recollits en el document de col·laboració que han signat aquest migdia el vicepresident Francesc Miralles i el president de la FFIB, Miquel Bestard, en presència de la directora insular d’Esports, Margalida Portells, el cap de Servei d’Esport Base del Consell, Miquel Roca i altres membres de la directiva de la Federació de Futbol, com Manolo López Lacal.

 

Per al vicepresident Miralles “aquest acord és la demostració de l’interès que tenim les dues entitats per millorar el perfil tècnic dels responsables dels nostres clubs esportius. Hem trobat en la Federació de Futbol l’aliat perfecte perquè aglutina un col·lectiu molt ampli i té plataformes i experiència en la formació a través de l’Escola d’Entrenadors. L’objectiu final és millorar la gestió dels nostres clubs esportius des d’un punt de vista de gestió de recursos humans, legal, administratiu i comptable, sense oblidar la feina que es fa en tots els programes de la Direcció Insular d’Esports en la divulgació de valors a través de l’esport”.

 

Des de la Federació de Futbol, el seu president, Miquel Bestard ha destacat “la bona predisposició a col·laborar de les dues institucions per millorar la feina que fem. Aquesta acord és important especialment si pensam en l’esport base perquè aquests infants i joves aprenguin el que han de fer per jugar bé a futbol i que també els servirà per a la resta de la seva vida. Per això necessitam directors esportius preparats. És una passa endavant a nivell qualitatiu que podem fer gràcies al diàleg que hi ha entre la Federació i el Consell”.