Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell i l’Ajuntament d’Artà sol·licitaran al Ministeri de Defensa l’autorització per instal·lar un pont desmuntable a l’accés al municipi

El Consell i l’Ajuntament d’Artà sol·licitaran al Ministeri de Defensa l’autorització per instal·lar un pont desmuntable a l’accés al municipi

(06/11/2018)

Un cop Madrid autoritzi la instal·lació del pont provisional, en uns quinze dies pot estar enllestit i ja hi podran passar tota mena de vehicles, amb una limitació de tonatge.

El Consell de Mallorca i l’Ajuntament d’Artà demanaran al Ministeri de Defensa l’autorització per instal·lar un pont militar desmuntable a l’accés al municipi (Ma-12, Port d’Alcúdia- Artà), després que el passat 9 d’octubre els aiguats fessin caure la passarel·la que dona accés a la població.

Durant la reunió celebrada dilluns a Artà, on hi participaren el consistori artanenc, el Departament de Territori i Infraestructures del Consell, el Govern de les Illes Balears, la Direcció General de Trànsit i la Comandància General de Balears es va decidir tirar endavant aquest projecte per tornar a restablir la normalitat d’aquesta via de forma provisional.

Un cop el Ministeri autoritzi la instal·lació del pont provisional, en uns quinze dies pot estar enllestit i ja hi podran passar tota mena de vehicles, amb una limitació de tonatge.

Les obres del pont nou segueixen el ritme previst, encara que el fet de treballar dins d’un torrent i de ser temporada de pluges podria retardar la finalització de les obres, prevista per a finals d’any; és per això que s’ha optat per aquesta opció, per evitar allargar la situació.