Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell i el RCD Mallorca col·laboren en el desenvolupament d’una acció de promoció turística

El Consell i el RCD Mallorca col·laboren en el desenvolupament d’una acció de promoció turística

(10/06/2020)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha anunciat juntament amb Alfonso Díaz, director financer del RCD Mallorca, i el batle de Palma, José Hila, un acord de col·laboració per a la promoció turística de l’illa.

La presidenta ha fet públic que una de les accions serà  la inserció del logo promocional de Mallorca a l’estadi del RCD Mallorca. Per la seva banda, el club esportiu ha anunciat que canvia el seu nom per Visit Mallorca Estadi durant els propers 12 mesos. La finalitat és aprofitar la difusió que a partir d’ara tindran els partits de l’equip mallorquí, especialment tenint en compte la seva difusió audiovisual i l’impacte mediàtic tant a nivell nacional com internacional.

La presidenta del Consell ha remarcat la importància de la col·laboració publicoprivada per tal de sumar “esforços per defensar la reactivació econòmica de la nostra illa, de la nostra economia i de la nostra societat després d’aquesta pandèmia”. En aquest sentit, ha dit també que “unim esport d’elit i promoció turística de Mallorca, dos ingredients amb molta potència i, a més, unim també els valors que suposa l’esport amb una projecció nacional i internacional” de l’illa.

Cladera ha recordat que des de la institució insular es treballa amb un pla de reactivació social i econòmica, «Mallorca Reacciona», en què la promoció turística és clau. Precisament, ha afirmat que amb aquesta col·laboració “aprofitam la projecció internacional de l’estadi per promocionar el nostre turisme, que és la font principal per reactivar-nos”.

El nom Visit Mallorca Estadi es vincula a la web www.visitmallorca.com, actualment propietat de la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM), que per la seva banda cedirà temporalment el tràfic que rebi aquesta pàgina perquè es derivi al portal oficial de promoció de Mallorca (www.mallorca.es), gestionada pel Departament de Turisme i Esports.

Tota aquesta actuació estarà també alineada amb la de xarxes socials promocionals del Consell, @MallorcaTourism, amb l’objectiu de proporcionar una informació unificada i coordinada als nostres països emissors. També s’hi recopilaran el màxim de dades i informació sobre les sol·licituds, necessitats, preferències i inquietuds dels clients de la marca Mallorca.