Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell i Cort es coordinaran per millorar la informació turística

El Consell i Cort es coordinaran per millorar la informació turística

(22/10/2015)

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, s’ha reunit amb la regidora de Turisme, Comerç i Treball de l’Ajuntament de Palma, Joana Maria Adrover, per parlar sobre els temes que afecten a ambdues institucions en matèria de turisme.

Cosme Bonet, conseller d’Economia i Hisenda, ha mantingut una primera trobada amb la regidora de Turisme, Comerç i Treball de l’Ajuntament de Palma, Joana Maria Adrover, i el coordinador d’aquesta àrea a Cort, Francisco Ducrós. Per part del Consell, també hi ha assistit la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard. 

Entre els temes que s’han parlat, hi ha el servei d’informació turística a la capital. Des del departament, es vol potenciar la coordinació de totes les oficines d’informació turística de Mallorca perquè es pugui oferir un producte unificat i de qualitat. 

A més, també s’han cercat possibles accions per dur a terme la promoció turística de Mallorca i de Palma.  En aquest sentit, Bonet s’ha compromès a coordinar l’impuls del sector de la producció audiovisual que Palma duu a terme a través de la Palma Film Office. Cal recordar que, el Consell es troba en procés de negociació perquè la competència en promoció turística es pugui transferir durant el 2016, del Govern al Consell.

Finalment, s’ha fet palesa la bona sintonia entre les dues institucions per seguir col·laborant en matèria de promoció turística i econòmica durant tota la legislatura.