Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell fomenta l’adhesió dels municipis de Mallorca a la xarxa DTI

El Consell fomenta l’adhesió dels municipis de Mallorca a la xarxa DTI

(09/02/2022)

El Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular de Turisme, ha organitzat la jornada “Mallorca DTI, un destí, 53 experiències” per als ajuntaments de l’illa, amb la finalitat de donar-los a conèixer la xarxa de la Secretaria d’Estat de Turisme DTI per implantar un nou model de millora de la competitivitat i desenvolupament turístic. 

Precisament, el Consell és antena de les Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI) i té assumides tasques de coordinació i impuls de projectes d'innovació i tecnologia turística de l'illa. Per això, amb presentacions com aquestes vol fomentar l’adhesió dels municipis a la xarxa, que s’han de preinscriure fins a l’11 de febrer, i fer d’interlocutor.

Una DTI és una destinació innovadora, consolidada sobre una infraestructura tecnològica d'avantguarda, que garanteix el desenvolupament sostenible del territori turístic, accessible per a tothom, que facilita la interacció i integració del visitant amb l'entorn i incrementa la qualitat de la seva experiència, i alhora millora la qualitat de vida del resident. 

La xarxa DTI s’alinea amb l’Agenda 2030 i representa una oportunitat de negoci per a tot el sector, afavoreix la desestacionalització i millora la imatge del destí, mentre es posiciona com a socialment responsable. 

Set entitats locals ja estan adherides a la xarxa, dues de les quals han finalitzat el seu diagnòstic (Calvià i Santa Margalida). Les altres són Palma, Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, Alcúdia, Son Servera, Llucmajor i Sant Llorenç des Cardassar.