Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell destina 1,6 milions d'euros per a l'adquisició de vehicles elèctrics per als ajuntaments

El Consell destina 1,6 milions d'euros per a l'adquisició de vehicles elèctrics per als ajuntaments

(20/07/2016)

Amb aquesta nova línia de subvencions, cada ajuntament de Mallorca disposarà de 30.000 euros per a l'adquisició de vehicles de propulsió cent per cent elèctrica per a la prestació de serveis de competència municipal.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat del director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han presentat avui el Pla Especial d'Ajudes 2016-17 a les Corporacions Locals de Mallorca per a l'adquisició de vehicles cent per cent elèctrics per a la prestació de serveis de competència municipal, dotada amb un total de 1.590.000 euros.

 

En aquest sentit, cada ajuntament de Mallorca disposarà de fins a 30.000 euros per tal d'adquirir vehicles cent per cent elèctrics per a la prestació de serveis de competència municipal. Aquesta línia d'ajudes pretén donar continuïtat a les ajudes impulsades per part de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic per la col·locació de punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, així com també fomentar la feina conjunta d'ambdues administracions en la lluita contra el canvi climàtic.

 

Per la seva part, el conseller Joan Font ha manifestat que "aquesta línia de subvencions demostra el compromís d'aquest Consell de Mallorca en la lluita contra el canvi climàtic, així com també el compromís amb els ajuntaments de l'illa".

 

Davant les preocupants dades d'augment de la temperatura del planeta durant els darrers anys, el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, ha assegurat que "les administracions públiques, des dels ajuntaments fins al Govern, hem d'actuar davant aquest greu problema i aquesta nova línia de subvencions aportarà el seu gra d'arena per combatre el canvi climàtic".

 

Està previst que el proper ple de la institució insular, que tendrà lloc el dijous 28 de juliol, aprovi aquesta nova convocatòria d'ajudes per als ajuntaments de Mallorca.