Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca ret homenatge als personal que han acabat la seva vida laboral i als que fa més de 25 anys que fa feina a la institució

El Consell de Mallorca ret homenatge als personal que han acabat la seva vida laboral i als que fa més de 25 anys que fa feina a la institució

(15/12/2021)

Enguany l’acte ha tengut lloc al Teatre Principal de Palma perquè han assistit també els treballadors i treballadores de l’any passat, ja que la pandèmia de la covid no va permetre celebrar-ho.

Actualment fa més d’un quart de segle, 25 anys, que 95 persones fan feina al Consell de Mallorca i n’hi ha 118 treballadors i treballadores que es jubilen aquest any. Totes elles han rebut un homenatge al Teatre Principal de Palma en agraïment la seva dedicació a la institució.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha mostrat el seu agraïment als treballadors i treballadores homenatjats pel seu compromís amb el Consell i, especialment, amb la ciutadania, sobre tot en aquest temps difícils de pandèmia. «Malgrat les dificultats, heu demostrat la qualitat que millor identifica al bon funcionari: la vocació de servei públic», ha assenyalat la presidenta del Consell.

Cladera també ha volgut donar les «gràcies pel que heu fet des del servei o des del lloc de feina en el que heu estat del Consell. Heu dedicat part de la vostra vida i temps al Consell de Mallorca, què és ca vostra. Això vol dir que vos heu dedicat al servei dels ciutadans de Mallorca. Sou els que heu anat fent el Consell que és avui ara. Una institució que torna cada vegada més gran».

En el Consell de Mallorca, durant el 2020 varen complir 25 anys de servei 64 persones i a l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, 31. Mentre, varen acabar la seva vida laboral al Consell durant el 2021 43 persones i a l’IMAS, 75 persones es varen retirar.

Vídeos

acte principal