Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca presidirà l’Associació Internacional “ Xarxa europea de la pedra en sec”

El Consell de Mallorca presidirà l’Associació Internacional “ Xarxa europea de la pedra en sec”

(18/10/2018)

La sala de plens del Consell de Mallorca ha acollit aquest horabaixa l’acte de constitució de l’Associació Internacional “Xarxa europea de la pedra en sec”, a la que hi ha participat representants de les entitats sòcies de Regne Unit, Croàcia, Itàlia, Grècia, Xipre i França.

 

Aquesta associació és una passa fonamental per poder sol·licitar de forma conjunta la declaració d’Itinerari Cultural Europeu de la Pedra en Sec. Un distintiu que ja tenen altres rutes com la dels Víkings, de l’Impressionisme o el Camí de Santiago.

 

Per iniciar aquest procés, la consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, com a representat del Consell de Mallorca ha assumit la presidència de l’Associació, mentre que la vicepresidència recaurà sobre la Unió de Comunitats de la Regió de Epirus de Grècia.

 

“Aconseguir que la Ruta de Pedra en Sec (GR 221) formi part d’un Itinerari Cultural Europeu, seria una fita molt important per potenciar el seu patrimoni, conservació i xarxa de refugis”, ha assegurat la consellera Espeja.