Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca participa en el XIX Congrés Nacional d'Hotelers celebrat a Palma

El Consell de Mallorca participa en el XIX Congrés Nacional d'Hotelers celebrat a Palma

(23/11/2023)

El conseller de Turisme ha intervingut avui en la inauguració i demà el president Galmés participarà en la clausura

El Consell de Mallorca participarà activament en el XIX Congrés Nacional d'Hotelers inaugurat aquest matí a Palma i que se celebrarà durant dos dies en el Palau de Congressos de la capital balear sota el lema “De més a millor”.
El conseller de Turisme de la institució insular, José Marcial Rodríguez Díaz, ha participat aquest matí en la inauguració de l'esdeveniment i s'ha dirigit a tots els assistents en una intervenció en la qual ha agraït als organitzadors (la Confederació Espanyola d'Hotels, CEHAT, i la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, FEHM) l'elecció de Palma per a celebrar el congrés.
Durant la seva intervenció, Rodríguez Díaz ha assegurat que “la decisió de celebrar aquest congrés a Mallorca suposa sens dubte un recolzament i una oportunitat no sols per al nostre destí, sinó també per a la nostra manera de fer les coses, d'entendre el turisme i de com volem potenciar-lo”. 
En aquesta línia, el conseller ha recordat que l'objectiu és “protegir i regenerar les qualitats i valors que fan d'aquesta illa un lloc meravellós per a viure, alhora que és un lloc meravellós per a visitar i per a això, és fonamental comptar amb la col·laboració i compromís del sector privat”. “La col·laboració públic – privada ha de ser clau en el nostre camí a partir d'ara, igual que ho serà també la col·laboració pública – pública, si volem aconseguir tots els objectius que ens proposem”, ha manifestat Rodríguez.
Al llarg d'aquests dos dies, diverses personalitats del sector turístic protagonitzaran i participaran en ponències que ajudaran a reflexionar sobre els reptes de la indústria turística a curt, mitjà i llarg termini. L'esdeveniment finalitzarà aquest divendres amb un lliurament de premis, per a després donar lloc a la clausura del congrés, en la qual participarà el president del Consell, Llorenç Galmés.