Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca organitza una reunió amb Cort i el Govern amb el Grup Güell

El Consell de Mallorca organitza una reunió amb Cort i el Govern amb el Grup Güell

(25/01/2019)

Per tal d’aconseguir un suport institucional més ampli amb la Marxa des Güell a Lluc a Peu, el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència ha anunciat als representants de la marxa una reunió amb l’Ajuntament de Palma i el Govern de les Illes Balears.

La reunió s’ha anunciat durant la segona trobada del conseller amb vicepresident del Grup Güell, Francisco Bauzà, i la responsable de l’organització de la marxa, Joana Maria Oliver on també hi ha assistit la directora insular d’Emergències, Paola Van Gent i el director insular de Seguretat Viària i Activitats Classificades, Rafel Aulet per tal de coordinar internament els serveis del Consell.


D’aquesta manera, segons Jurado, s’aconseguirà que la marxa es pugui dur a terme sense problemes en un futur, ja que «un esdeveniment com aquest no pot dependre només d’una sola subvenció del Consell de Mallorca. És necessari la implicació de totes les institucions i també de la participació privada, per tal de garantir-ne la viabilitat.»

Per aquest motiu, el pròxim divendres 1 de febrer, a Cort, es reuniran representants del Consell, de l’Ajuntament de Palma i del Govern de les Illes amb els representants del Grup Güell, per estudiar quines necessitats es poden cobrir.

La bona disposició del Departament de Participació Ciutadana i Presidència hi és present des de l’inici i ja es va facilitar tota la informació necessària per poder tramitar la subvenció per al finançament de projectes d’animació sociocultural (oci, temps lliure, i desenvolupament comunitari) que es va fer pública en el BOIB el 3 de gener i en la qual podran presentar el seu projecte i que consta d’un pressupost de 125.000 euros a repartir entre les associacions sense ànim de lucre que s’hi presentin; tot això a més de les reunions amb el director insular de Promoció Sociocultural, Javier Ramos, que ha duit a terme l’assessorament a l’associació sobre quines despeses s’han de prioritzar en la sol·licitud.

 

Per la seva part, Francisco Bauzà ha destacat la implicació del Consell de Mallorca i que s’hagi propiciat una reunió amb les altres institucions, “Ens estem reunint amb empreses privades perquè també participin i el següent pas serà fer-ho amb els ajuntaments dels municipis per on la marxa passa, perquè també s’hi puguin sumar. La marxa segur que serà una realitat el dia 3 d’agost, si no plou.”