Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca millora el paviment del passeig marítim de Palma, entre les avingudes i el camí de l'escullera

El Consell de Mallorca millora el paviment del passeig marítim de Palma, entre les avingudes i el camí de l'escullera

(12/06/2015)

També es duran a terme actuacions de restitució de la capa d’aglomerat a diferents trams de l'autopista de Ponent

El Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular de Carreteres du a terme, aquests dies, una sèrie d’actuacions per millorar el paviment a diversos punts dels accessos a Palma. Així, aquesta setmana han acabat les obres per restituir la capa d’aglomerat asfàltic a la Ma-19, a la zona del passeig marítim de Palma, entre les avingudes i el camí de l'escullera, als carrils en el sentit del port. Aquesta obra ha costat 150.000 euros.

 

També es projecta fer, aquest mes, diverses obres a diferents trams de l'autopista de Ponent (Ma-1), amb un pressupost de 250.000 €. Així, s’asfaltarà la calçada en sentit decreixent entre la via de cintura (Ma-20) i Portopí.  En concret, aquestes obres afectaran el carril dret entre la Ma-20 i el semàfor per incorporar-se a Joan Miró i als tres carrils des del semàfor fins a Portopí.

 

A l’autopista, també s’asfaltarà el ramal creixent entre la incorporació de Joan Miró i el pont de Marivent, l’enllaç de Bendinat, el ramal d'incorporació des de la Costa d'en Blanes cap a Palma i els carrils dret i central en sentit decreixent al PK 9,3, a la zona de Bendinat. Finalment, es preveu millorar el paviment a la via de cintura, en sentit decreixent, al ramal per incorporar-se a l’autopista d’Inca (Ma-13).

 

La Direcció Insular de Carreteres demana disculpes per les  molèsties que puguin ocasionar aquestes obres.