Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca lliura la Gota d’Oli

El Consell de Mallorca lliura la Gota d’Oli

(26/10/2018)

Enguany s’ha premiat el programa d’IB3 Televisió Uep! Com anam? pel seu compromís amb els productors de l'illa i la seva contribució a difondre el consum d’oli autòcton

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha presidit l’acte de lliurament dels premis Gota d’Oli de Mallorca, que concedeixen la institució insular i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca. L’objectiu d’aquests guardons és difondre i promocionar el consum de l’oli de la nostra terra. Enguany s’ha premiat el programa d’IB3 Televisió Uep! Com anam?.

El programa de la televisió pública de les Illes Balears s'apropa en cada capítol a la vida del camp, el seu sentir i la manera que els pagesos tenen d'entendre la vida. De fet, els pagesos són una part essencial de la vida balear, així com un col·lectiu importantíssim dins la història, la tradició i la cultura de les Illes. Per aquest motiu, se li ha concedit aquest guardó en entendre el seu compromís amb els grans i petits productors de l'illa.

Durant l’acte, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha lloat l’oli produït a Mallorca i ha apel·lat a impulsar-ne la producció i el consum. Ensenyat ha lligat aquest producte a la idiosincràsia pròpia de l’illa i ha recordat que “es tracta d’una herència dels nostres avantpassats que cal conservar. Les oliveres centenàries i l’oli que s’elabora són en bona part la nostra manera d’entendre la vida. O hi ha algú que l’entengui sense un bon pa amb oli?”, ha recalcat.

A l’acte de lliurament del XII Premi Gota d'Oli, també hi han assistit el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, qui ha destacat "l'èxit de l'oli de Mallorca. No només aquí. És un cas d'èxit també a l'exterior que demostra que és un producte de qualitat".