Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca inicia les obres de canalització de les aigües pluvials a la plaça dels Hostals, de Santa Maria

El Consell de Mallorca inicia les obres de canalització de les aigües pluvials a la plaça dels Hostals, de Santa Maria

(11/05/2015)

Tenen un termini de dos mesos i es duran a terme en un tram de 325 metres de la plaça i dels carrers de sa Matança i batle Gabriel Bibiloni

El Departament d’Urbanisme i Territori del Consell de Mallorca ha començat les obres de canalització de les aigües pluvials a la plaça dels Hostals, de Santa Maria, una actuació que evitarà que es tornin a inundar els habitatges quan plou amb intensitat. Les obres han començat després de la celebració de la fira del poble, tal com va sol·licitar l’Ajuntament de Santa Maria.

 

Les obres del col·lector de pluvials es duran a terme en un tram d’uns 325 metres de la plaça dels Hostals i dels carrers de sa Matança i batle Gabriel Bibiloni.

 

La canalització, segons el tècnics, tindrà un període d’execució de dos mesos, i té un pressupost de 205.461euros.

 

Aquesta és la segona fase d’un projecte finançat pel Consell de Mallorca, a través de dos departaments. D’una banda, l’Ajuntament, amb les subvencions de Cooperació Local, ha fet ja les obres de canalització d’un tram de 380 metres entre els carrers batle Gabriel Bibiloni i batle Pere Jaume Pons fins al costat de l’aparcament que hi ha a l’entrada del municipi des de l’autopista Palma-Inca. Aquesta obra va tenir un pressupost de 276.114 euros, finançada en dues anualitats.

 

Ara, el Departament de d’Urbanisme i Territori ha començat la darrera fase del projecte que afecta la carretera vella d’Inca (Ma-13A) i la canalització es connectarà amb la ja executada.

 

Aquestes dues actuacions permetran l’evacuació d'aigües pluvials i posaran punt i final als problemes de drenatge de la plaça dels Hostals i carrers de l’entorn.