Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca adapta els actes i espectacles que organitza per incloure les noves mesures de prevenció previstes pel Govern Balear

El Consell de Mallorca adapta els actes i espectacles que organitza per incloure les noves mesures de prevenció previstes pel Govern Balear

(29/12/2021)

Se sol·licitarà el certificat COVID digital UE, en centres i les llars de gent gran, en el Teatre Principal i en esdeveniments o entrenaments esportius per majors de 12 anys, així com els actes de la Diada que siguin en espais interiors

El Consell de Mallorca ha adaptat els actes i espectacles que organitza a les noves mesures decretades pel Govern Balear després de declarar aquest divendres que Mallorca està en el nivell d'alerta sanitària 3.

Tal com indica la proposta de l'executiu balear, avalada pel Tribunal Superior de Justícia se sol·licitarà el certificat Covid es demanarà aquest document a totes les llars de gent gran. En concret a les llars de l'avinguda Argentina de Palma, Reina Sofia de Palma, Felanitx, Manacor, Petra, Puigpunyent, Llucmajor. A les residències del Consell ja era un requisit anteriorment i es continuarà demanant. Al mateix temps es sol·licitarà el certificat Covid en centres de gent gran i on es desenvolupin activitats que són pròpies d'aquests centres.

Així mateix, l'accés al Teatre Principal tindrà com a requisit el certificat Covid, ja que serà obligatori demanar aquest document a tota mena d'esdeveniments culturals i esportius en espais interiors, com a cinemes, circs de carpa, teatres, auditoris, sales de concerts, independentment de si es permet consumir o no.També serà obligatori acreditar aquest certificat a les persones de més de 12 anys que participen en competicions esportives i entrenaments a l'aire lliure o interior.

D'altra banda, als actes programats amb motiu de la Diada 2021 que siguin espectacles culturals o conferències a espais interiors també caldrà mostrar el certificat Covid.

El Consell recorda que tots els ciutadans han de respectar les mesures de seguretat i higiene que estableixen les autoritats sanitàries per prevenir la COVID-19 i han d'adoptar les mesures necessàries per evitar la generació de riscs de propagació de la malaltia, així com l'exposició pròpia a aquest risc.