Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell celebra l'aprovació de la nova Llei Lleure Educatiu per a infants i joves i la incorporació al text de les propostes presentades per la institució insular

El Consell celebra l'aprovació de la nova Llei Lleure Educatiu per a infants i joves i la incorporació al text de les propostes presentades per la institució insular

(05/12/2022)

El conseller Jaume Alzamora i el director insular de Joventut, Àlex Segura, destaquen l'ampliació de competències del Consell i la implicació dels ajuntaments.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local (departament al qual hi ha adscrita la direcció Insular de Participació i Joventut), Jaume Alzamora, ha celebrat avui l'aprovació de la nova Llei de lleure educatiu per a infants i joves aprovada avui matí pel Parlament. Alzamora ha destacat que el nou text dota de més competències al Consell de Mallorca per poder desenvolupar un lleure de qualitat i "implicam els municipis a vetllar per la seva promoció i protecció". En aquest context, Alzamora, ha assegurat que amb la nova legislació "materialitzam una ampliació competencial i obtenim un reconeixement dels Consells i els Ajuntaments".

De fet, el conseller ha recordat que des de la institució insular hem "participat activament aportant experiència i coneixements directes del sector". Ara, ha assenyalat, "una vegada ha estat aprovada la Llei, des del Consell de Mallorca i des del minut zero de l'entrada en vigor farem feina pel seu desenvolupament i implementació", ha conclòs.

El director insular de Joventut, Àlex Segura, també s'ha congratulat per l'aprovació de llei, així com per la definició i atribució competencial. "La llei identifica i fixa la forma de relació amb tots els agents implicats públics i privats amb o sense lucre i fa especial èmfasi al suport tècnic i econòmic cap a les entitats". A més, segons Segura, "la llei reconeix, d'acord a la llei de polítiques de joventut, als monitors/es i directors/es com a professionals de l'àmbit de la joventut".