Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell atorga 26 noves cartes d’artesà

El Consell atorga 26 noves cartes d’artesà

(26/05/2023)

El conseller Alzamora fa una crida a comprar productes que comptin amb les diferents certificacions del Consell que acrediten als artesans

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha informat avui de la concessió de 36 noves cartes d’artesà. A més, Alzamora ha comunicat que la darrera ponència tècnica d’Artesania ha decidit en la darrera reunió de l’actual mandat concedir 6 cartes de “Mestre Artesà” així com expedir un document de qualificació artesanal (DQA).

Coincidint amb la incorporació de nous artesans, Alzamora, ha fet avui una crida comprar productes que comptin amb les diferents certificacions del Consell que acrediten als artesans.  De fet, Alzamora, ha animat a cercar aquests distintius i ha alertat que cal anar en compte amb alguns productes que s’anuncien erròniament com a artesans, fets a mà o fets a l’illa i no ho són. Per això, ha insistit en cercar les acreditacions per a fer compres que reverteixin directament en aquests artesans.

En aquest  senti,  Alzamora ha insistit en parar atenció a si els venedors exhibeixen els distintius expedits pel Consell. En concret hi ha tres tipus de distintius: la carta d’artesà, la carta de mestre artesà i el dedicat a les empreses.