Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell Assessor de Turisme valora la temporada turística actual com a positiva

El Consell Assessor de Turisme valora la temporada turística actual com a positiva

(20/09/2021)

El Consell Assessor de la Fundació Mallorca Turisme s’ha reunit avui per analitzar el progrés de l’actual temporada turística, així com presentar les accions de promoció dissenyades fins a final d’any.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha destacat que tots els membres del Consell Assessor han coincidit en que aquesta està sent una temporada “atípica, però positiva”, i totes les dades turístiques ho avalen. “L’objectiu ara és treballar en allargar la temporada a través de diferents estratègies i productes, com ara l’esportiu o el cultural, a través per exemple de donar suport a grans esdeveniments esportius o de fomentar el sector audiovisual amb la Mallorca Film Commission com a eina”.

Cladera ha destacat que aquesta situació és fruit dels esforços que, des de l’esclat de la pandèmia, s’han invertit per tal de poder remuntar la conjuntura generada per la covid-19 i reactivar la indústria turística de Mallorca. Així mateix, ha posat de relleu l’estratègia de contenció contra la covid a nivell autonòmic i insular, i el procés de vacunació.

Cal destacar que el Consell de Mallorca, a través de la Fundació Mallorca Turisme, està desenvolupant diferents iniciatives com ara el co-marqueting amb ens turístics nacionals i internacionals; l’estratègia de comunicació i relacions públiques als principals mercats emissors a través d’agències pròpies; o les línies de suport al mercat local mitjançant les campanyes Gaudeix l’Illa (que ja desenvolupa la tercera convocatòria) o Gaudeix l’Illa Sènior (en marxa per a gent gran i persones jubilades).

Cladera també ha destacat que el Consell sol·licitarà, a través de la presentació de projectes a les línies de fons europeus actualment oberts, finançament per desenvolupar projectes de turisme enfocats a un desenvolupament sostenible i cohesionat amb l’estratègia Agenda 2030.

Accions promocionals
El Consell Assessor, en el qual està representada la totalitat de la cadena de valor turística de Mallorca, ha rebut informació detallada sobre les accions promocionals previstes fins a final d’any, entre les quals destaca l’activa presència que Mallorca tindrà a la World Travel Market de Londres, l’assistència a diferents fires de producte arreu d’Europa o les accions concretes sobre els productes més desestacionalitzadors com l’esportiu. En aquest sentit, Cladera ha mencionat la importància de “grans esdeveniments esportius que alberga l’illa, com ara aquells vinculats al ciclisme o al golf”.

Un altre dels eixos fonamentals de l’estratègia turística és l’impuls del sector audiovisual a través de la Mallorca Film Commission per tal de, no tan sols establir Mallorca com un referent internacional en aquest àmbit, sinó també de promocionar la imatge de destinació turística de l’illa.

Vídeos

Reunió turisme