Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell aprova el conveni de col·laboració interinsitucional per a la creació del primer Centre d'Informació de la Dona a Inca

El Consell aprova el conveni de col·laboració interinsitucional per a la creació del primer Centre d'Informació de la Dona a Inca

(01/06/2016)

Dins del Consell executiu d'avui s'ha dut a terme l'aprovació del conveni de col·laboració interinsitucional per a la creació del primer Centre d'Informació de la Dona-ESPAI DONA a Inca. Una proposta iniciada des de la direcció insular d'Igualtat del Consell de Mallorca que comptarà amb la col·laboració i cooperació de l'Institut Balear de la Dona i l'Ajuntament d'Inca.

L'aprovació del conveni de col·laboració interinstitucional entre el Consell de Mallorca, l'Institut Balear de la Dona i l'Ajuntament d'Inca, per a la creació del primer Centre d'Informació de la Dona-ESPAI DONA a la part forana, concretament a Inca. Aquest conveni es firmarà durant el mes de juliol i permetrà posar en marxa una demanda històrica de la part forana.

D'aquesta manera el Consell treballa per a la transversalització de les polítiques de gènere en totes les institucions públiques. L'Espai Dona, tindrà dos besants, la primera més social que pretén fomentar l'associacionisme de dones, grups d'autoajuda i tallers diversos i formació en igualtat i empoderament i l'altra també enfocada a les dones i també a les administracions locals on podran sol·licitar informació, orientació, recursos i assessorament en temes d'atenció psicològica i jurídics específics en violència de gènere i igualtat.