Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell amplia els ajuts destinats a l'emancipació juvenil

El Consell amplia els ajuts destinats a l'emancipació juvenil

(26/05/2023)

El Consell Executiu ha aprovat avui divendres ampliar en 650.000 euros  les ajudes impulsades pel departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha informat avui que el consell Executiu ha aprovat avui ampliar la quantitat econòmica destinada a fomentar l’emancipació juvenil. 

A la quantitat inicial d’un milió d’euros ara se n’afegiran altres 650.000 euros. L’ampliació coincideix tot just amb l’inici del pagament de les ajudes als primers 833 beneficiaris de la primera remesa del Bo d'Emancipació. 

Aquests ajuts es gestionen des del Servei Insular de Joventut (adscrit al departament que dirigeix Alzamora) i han estat concebuts amb la intenció d'alleugerir la càrrega que suposa per a la població més jove iniciar un projecte de vida personal. 

L'ajuda té com a finalitat mitigar una de les casuístiques principals de l'exclusió juvenil com és la pressió dels costos excessius de l'habitatge mitjançant un ingrés de fins a 1.200 € (100 €/mes) destinats a sufragar les despeses corrents.