Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell acull la presentació de la Marxa des Güell a Lluc a Peu

El Consell acull la presentació de la Marxa des Güell a Lluc a Peu

(13/09/2021)

La 47 edició tendrà limitació de marxaires inscrits i altres mesures de control d'acord a un protocol de seguretat i prevenció Covid

El Consell de Mallorca ha acollit avui horabaixa la presentació de la 47 edició de la Marxa des Güell a Lluc a Peu, que es durà a terme aquest dissabte 18 de setembre. A l’acte han assistit la presidenta del Consell, Catalina Cladera, el batle de Palma, José Hila, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, el president del Grup Güell, Francisco Bauzá, així com la consellera de Presidència, Teresa Suárez, i la directora insular de Promoció Sociocultural, Carolina Abad.

Degut a la pandèmia, la marxa s'ha organitzat d'acord a un protocol de seguretat i prevenció especial per complir amb la normativa Covid, amb inscripció telemàtica i limitació d'inscripcions.

“Des del Consell sempre hem donat suport a la Marxa des Güell a Lluc a peu i enguany també hem apostat perquè es pogués fer, des de la convicció que és un símbol de mallorquinitat i com a exemple de superació de les dificultats del darrer any i mig”, ha expressat la presidenta Cladera. “Enguany té unes circumstàncies diferents, entre elles que s’ha desplaçat en el temps per mor de la Covid, però gràcies a la perserverança del Grup Güell i amb el suport del Consell i altres institucions hem aconseguit que, finalment, es faci aquest dissabte dia 18 i amb tot un seguit de mesures de seguretat” ha conclòs.

Per la seva part, el president del Grup Güell, Francisco Bauzá, ha detallat el protocol de seguretat per garantir una marxa segura i adaptada a la situació sanitària. “Volem que sigui una marxa sana i d’alegria, per això demanam als participants que compleixin les mesures de seguretat”, ha dit, recordant que s’ha limitat la participació a 3.000 marxaires a Palma, 2.000 a Inca i 200 inscrits d’altres municipis, a més d’altres mesures de control i seguretat.

El Grup Güell, a més d'emetre una nota informativa amb més informació sobre l'organització de la marxa, ha informat que la inscripció online és oberta i es pot obtenir més informació sobre els protocols covid i el reglament fent clic al següent enllaç: https://desguellallucapeu.com/