Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El centre de primera acollida de Puig dels Bous estrena una nova sala de psicomotricitat

El centre de primera acollida de Puig dels Bous estrena una nova sala de psicomotricitat

(11/02/2020)

La nova sala d’activitat terapèutica per a infants ha estat donada per la Fundació JoyRon al centre de primera acollida de l’IMAS

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada del conseller de Drets Socials i president de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Javier de Juan i  del fundador de la Fundació JoyRon, Ronald Hawes, ha visitat avui el centre de primera acollida Puig des Bous per inaugurar la nova sala de psicomotricitat que ha estat donada per la fundació.

La sala de psicomotrocitat JoyRon, que ha tengut un cost de 15.360,71€,  és un espai per a activitats terapèutiques per als menors de fins a 12 anys que romanen en aquest centre residencial. El material i l’equipament per al funcionament de la sala ha estat escollit pels professionals de l’equip educatiu del centre.

Puig des Bous és el centre de primera acollida i diagnòstic d’infants amb necessitat urgent de residència d’una part, i de l’altra de diagnòstic de la situació de desemparament, per a menors d’entre 0 i 12 anys. És un centre residencial integral que ofereix la cobertura o supervisió de totes les necessitats dels menors acollits i té una capacitat de 30 places per a menors d’ambdós sexes.

Com a centre integral, a Puig des Bous s’ofereixen, entre d’altres, els serveis d’acolliment residencial vint-i-quatre hores al dia tots els dies de l’any; atenció sanitària;  activitats esportives i lúdiques; escolarització provisional i suport escolar i atenció individualitzada dins l’àmbit de la vida quotidiana.

Tant la presidenta com el conseller han volgut agrair a la Fundació JoyRon el seu gest, així com la implicació de l’entitat per ajudar nins en situació de vulnerabilitat residents a les Illes Balears. Catalina Cladera també ha agraït la feina que duen a terme dia a dia els treballadores i treballadors d'aquest i altres centres de menors.