Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El canvi al carril d’accés a la Ma-20 des de l’autopista d’Andratx és temporal

El canvi al carril d’accés a la Ma-20 des de l’autopista d’Andratx és temporal

(25/05/2016)

El Consell de Mallorca informa que el tall del carril que s’ha fet a l’autopista d’Andratx (Ma-1), en direcció Palma, per accedir a la Via de cintura (Ma-20), només està previst que duri durant les obres de rehabilitació del túnel de Gènova. Dissabte, s’allargarà la línia discontinua per accedir al ramal de sortida cap a la Ma-20.

Aquests dies, s’ha fet un canvi a la Ma-1, autopista d’Andratx, als carrils d’accés cap a la via de cintura (Ma-20). Alguns usuaris, acostumats a fer sempre el mateix camí, s’han trobat com des del carril central ja no es pot accedir al ramal de sortida cap a la via de cintura. Aquest canvi s’ha produït per motius de seguretat dels treballadors durant les obres de rehabilitació dels túnels de Gènova. Cada vespre, es talla un dels carrils d’accés a la Ma-20, encara que en horari diürn estan oberts ambdós. Quan hagi acabat la rehabilitació dels túnels, la incorporació a la Ma-20 tornarà ser com abans de començar els treballs.

El proper dissabte, 28 de maig, des de les 7 a les 12 hores, es duran a terme unes obres per allargar la línia discontínua. En concret, el carril d’accés a la via de cintura tendrà uns 200 metres més de línia discontínua i, d’aquesta manera, hi haurà més espai perquè els vehicles hi accedeixin.

Durant el dissabte al matí, un dels carrils no estarà operatiu per les obres que es faran perquè, s’ha d’emplenar amb anglomerat una part de la calçada per, a continuació, poder pintar la línia discontínua.

Des del Consell de Mallorca, demanam disculpes a totes les persones que es puguin veure afectades per les molèsties ocasionades per les obres.