Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Bibliojardí d’enguany inclou un cicle de contacontes

El Bibliojardí d’enguany inclou un cicle de contacontes

(20/06/2022)

A banda del tradicional servei de biblioteca a la fresca, enguany s’han programat vuit contacontes

Avui, dilluns 20 de juny, s’ha instal·lat el Bibliojardí de la Biblioteca de Cultura Artesana. Fins al 24 de setembre es podran gaudir de serveis com ara el de premsa diària, de revistes de diferents sectors, de llibres per totes les edats i també la connexió Wi-Fi, als jardins de la Misericòrdia. Enguany, a més, s’han programat vuit contacontes, que seran en dijous a les 18.30 h. El primer serà aquest dijous, 23 de juny, amb el títol “Haki, la papallona màgica”, a càrrec de Núria Fiol.

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, i la directora insular de Cultura, Maria Pastor, han visitat avui el Bibliojardí coincidint amb el primer dia d’obertura al públic, acompanyades del director insular de Política Lingüística, Lluís Segura, i la directora de la BCA, Carmen Martínez.

L’horari del Bibliojardí és de dilluns a divendres de 8.30 h a 20.00 h i els dissabtes de 9.30 h a 13.00 h, excepte juliol i agost en què la BCA romandrà tancada en cap de setmana.

Pel que fa als contacontes, el primer serà “Haki, la papallona màgica” dijous 23 de juny. Completen el programa: “El peix irisat”, dia 30 de juny; “Sol, solet: contes d’estiu”, dia 14 de juliol; “Festa a la gelera”, dia 28 de juliol; “En Bicho se’n va a la platja”, dia 11 d’agost; “La nina de l’espai”, dia 25 d’agost; “El follet blavet”, dia 8 de setembre; i “Plou i fa sol: bruixes embruixades”, dia  22 de setembre.