Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Cultura destina 650.000 euros a les activitats culturals d’associacions

Cultura destina 650.000 euros a les activitats culturals d’associacions

(03/03/2023)

La Direcció Insular publica tres convocatòries d’ajuts amb l’objectiu de fomentar i dinamitzar la cultura arreu de Mallorca

El Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular de Cultura, publica tres convocatòries de subvencions destinades a associacions i entitats sense ànim de lucre de l’illa. En total, la institució insular hi destina 650.000 euros. L’objectiu d’aquestes ajudes és fomentar i dinamitzar la cultura de l’illa.

D’una banda, es vol donar suport a l’organització de festivals de música a Mallorca. Per això, la Direcció Insular de Cultura dedica a aquest ajut una dotació econòmica de 250.000 euros.

De l’altra, 150.000 euros són per al desenvolupament de festivals, fires, mostres i certàmens d’arts escèniques de caràcter professional. Aquesta ajuda ha augmentat enguany 50.000 euros respecte de l’exercici anterior.

Així mateix, també es posa a disposició de les associacions i entitats sense ànim de lucre una línia d’ajuts per donar suport a l’organització d’activitats culturals, l’objecte de les quals no pot estar inclosa en cap altra convocatòria de subvencions del departament. La Direcció Insular hi dedica 250.000 euros, 100.000 euros més que l’any passat.

Les sol·licituds per accedir a la convocatòria de festivals de música i d’activitats culturals a Mallorca comencen el dilluns 6 de març. Les sol·licituds per a la convocatòria d’organització de festivals, fires, mostres i certàmens d’arts escèniques es podran presentar a partir del pròxim dijous, 2 de març. El termini de les tres ajudes acaba el dimecres 31 de maig.