Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Culminen les obres de millora de l’Ma-2111A de Lloseta

Culminen les obres de millora de l’Ma-2111A de Lloseta

(04/08/2021)

Les actuacions han suposat el reforç del ferm i han resolt els problemes de pas en dos trams concrets on eren dificultosos els dos sentits de circulació

El conseller de Mobilitat i Infraestructures del Consell, Iván Sevillano, acompanyat per la primera tinenta de batle de Lloseta, Antònia Massanet, ha visitat avui la fi del projecte de millora del ferm de la carretera Ma-2111A que comença a la rotonda del polígon industrial i arriba fins a l’estació de tren del municipi. 

Les tasques s’han perllongat al llarg dels 1,7 quilòmetres de la via que té una amplària mitjana de 5,5 metres i suporta una càrrega de trànsit principalment dels residents de la zona. El conseller Sevillano s’ha mostrat satisfet «de poder finalitzar aquestes obres que fa anys que demanaven els veïnats de Lloseta i també l’Ajuntament. Hem actuat en una via molt emprada per la gent del poble, que es trobava en un estat molt millorable. La intervenció dotarà de major seguretat la carretera i també servirà per llevar trànsit de l’interior del poble». 

En aquest sentit, la primera tinenta de batle del consistori llosetí ha agraït l’execució del projecte de millora d’aquesta via que permetrà llevar gran part del trànsit que ara mateix suporta l’avinguda del Cocó i que, segons un acord amb el Consell de Mallorca, passarà a ser competència del municipi. 

A més, «amb aquestes actuacions facilitam l’accés a l’estació de tren del municipi i igualment hem aprofitat el projecte per a adequar els accessos a les finques de la zona», ha destacat el responsable de Mobilitat i Infraestructures del Consell.  

D’altra banda, s’ha aprofitat també per millorar la secció de pas en dos trams concrets de la via on hi ha dificultat d’accés en els dos sentits  de circulació. 

Les obres, que han tengut un pressupost de 220.000€, i disposaven d’un termini d’execució de dos mesos, s’han pogut acabar dues setmanes abans del previst.