Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Consell de Mallorca i Coca-Cola signen un acord de col·laboració per promocionar les rutes senderistes de la serra de Tramuntana

Consell de Mallorca i Coca-Cola signen un acord de col·laboració per promocionar les rutes senderistes de la serra de Tramuntana

(03/03/2015)

Una iniciativa per fomentar la pràctica d’un estil de vida actiu i saludable en un entorn medioambiental idoni

 

La consellera de MediAmbient, Catalina Soler, i el cap regional de comunicació de Coca-Cola Iberian Partners, Gabriel Mulet, han signat avui un acord de col·laboració per promocionar les rutes senderistes de la serra de Tramuntana i fomentar aquesta activitat a l’illa.

 

En virtutd’aquest acord, impulsat des del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, l’empresa Coca-Cola se suma com a entitat col·laboradora, a la promoció de la Ruta de Pedra en Sec, i la des itineraris senderistes del Consell de Mallorca.

 

El protocol subscrit inclou diverses línies d’actuació per difondre la pràctica senderista. Entre les quals cal destacar l’edició de material promocional i de marxandatge, que es distribuirà amb la compra dels productes de Coca-Cola, així com suport publicitari a les campanyes i projectes de difusió organitzats pel Consell de Mallorca, tant a nivell pràctic com a les xarxes socials. En aquest sentit, cal destacar la creació del primer concurs fotogràfic sobre la Ruta de Pedra en Sec que es convocarà en línia mitjançant Instagram.

 

Igualment, Cola-Cola col·laborarà amb el Consell de Mallorca en la divulgació de l’activitat senderista a les escoles, en el marc del primer Concurs Consorci Serra de Tramuntana «Els municipis de la Serra», que s’ha convocat aquest curs entre centres educatius participants en les activitats del Programa d’Educació Ambiental del Consell de Mallorca, Coca-Cola hi aportarà els premis.

 

Una de les primeres actuacions que es duran a terme, mitjançant aquest acord, tendrà lloc aquest diumenge a Selva, en la primera de les tres les jornades familiars que el Consell de Mallorca ha organitzat per aquest mes, en el marc del projecte europeu Rando pour la Cultura. Una iniciativa que té com a objectiu crear una plataforma europea per revalorar el patrimoni etnològic de forma creativa i sostenible mitjançant els itineraris senderistes.