Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Catalina Cladera ofereix a l'oposició integrar-se a l'equip de feina per a la reconstrucció social i econòmica de Mallorca

Catalina Cladera ofereix a l'oposició integrar-se a l'equip de feina per a la reconstrucció social i econòmica de Mallorca

(24/04/2020)

La presidenta del Consell ha encetat avui amb Partit Popular i Ciutadans una ronda de reunions amb els portaveus dels grups de l'oposició al Consell de Mallorca

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, s'ha reunit avui amb els portaveus del Partit Popular, Llorenç Galmés, i de Ciutadans, Beatriz Camiña, en l'inici d'una ronda de reunions previstes amb els portaveus dels grups de l'oposició a la institució insular, que continuaran la setmana que amb els portaveus de El Pi i Vox.

En aquestes reunions, tal com ja va oferir la presidenta a la seva compareixença al plenari passat, Cladera ha convidat les formacions polítiques a treballar de manera conjunta en un pacte de reconstrucció social i econòmica a Mallorca.

"Els hem oferit constituir un grup de feina, integrat pels portaveus dels grups de l'oposició i consellers de l'executiu, per construir plegats un pacte social i econòmic per Mallorca" ha dit Cladera, amb la "intenció d'arribar a un acord conjunt de mesures de reconstrucció social i econòmica entre tots els partits que representen el Consell de Mallorca". La presidenta també ha avançat que "hi ha propostes de l'oposició amb les quals podem estar d'acord i podem seguir ampliant conjuntament aquest full de ruta de reconstrucció en l'àmbit insular".

La presidenta Cladera ha agraït la bona disposició i el to d'aquestes primeres reunions. "És el que ens reclama la ciutadania, actuar amb responsabilitat i altura de mires per, entre tots, construir la millor sortida possible a aquesta crisi sanitària".

Aquestes reunions s'emmarquen en la roda de contactes de la presidenta del Consell amb els agents socials, econòmics i ara amb les formacions polítiques, per avançar de manera conjunta un pla de mesures de reconstrucció social i econòmica per a Mallorca.

La primera reunió convocada per la presidenta va ser el dia 6 d’abril amb representants dels agents empresarials i sindicats i la seguiren reunions amb el sector del comerç i l’artesania, el sector primari, el turístic, de la construcció, transport, medi ambient, esports i la indústria cultural.