Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Carretera Ma-15 tallada entre la rotonda de Son Llàtzer i CLH, només sentit Manacor

Carretera Ma-15 tallada entre la rotonda de Son Llàtzer i CLH, només sentit Manacor

(26/09/2018)

El tancament durarà uns 4 mesos i l'objectiu és poder construir la rotonda de la via connectora a l'alçada de la carretera de Manacor.

El Departament de Territori i Infraestructures informa que la carretera de Manacor (Ma-15, només sentit Manacor) està tallada per les obres del tram II de la via connectora (Ma-30)  a partir d’aquest dimarts, 25 de setembre. El tall es produeix entre la rotonda de l’hospital de Son Llàtzer i la rotonda de CLH. Ara bé, l’accés a l’hospital de Son Llàtzer en direcció a Manacor continuarà completament operatiu, ja que la interrupció només afecta del quilòmetre 4 al 5 d’aquesta via.

L’objectiu d’aquest tancament, que es calcula que serà d’uns quatre mesos, és poder construir la rotonda que permetrà redistribuir el trànsit entre la via connectora i la carretera de Manacor just en aquesta intersecció. Es tracta d’una obra de gran complexitat, ja que s’ha de treballar a tres nivells sobre el terreny, per poder assentar les bases de la rotonda futura, que permetrà que el trànsit provinent de la carretera de Manacor passi per dalt i el que ve de la via connectora, per baix. D’aquesta manera, els vehicles que circulen per les dues vies (Ma-15 i Ma-30) no s’hauran de trobar a la rotonda actual de CLH, ja que cada via tindrà un pas propi per aquesta intersecció.

Itineraris alternatius
El Departament proposa tres rutes alternatives. La primera, sortint des de Palma, la que surt del camí Fondo, la via connectora (Ma-30) i després enllaça amb la carretera de Manacor (Ma-15); la segona, l’autovia de Llevant (Ma-19), sortida 6 pel Coll d'en Rabassa i enllaçar amb la Ma-30 fins a la carretera de Manacor (Ma-15). I, per acabar, l’autovia de Llevant (Ma-19), sortida 10, en direcció a Manacor i a través de la Ma-19A (camí de Can Capó) i la Ma-5013 (camí de sa Síquia), enllaçar amb la carretera de Manacor (Ma-15). 

El Departament de Territori i Infraestructures vol demanar disculpes per les molèsties als conductors i molta precaució en aquesta zona durant les obres.

Podeu trobar més informació a i al Twitter @carreteres.