Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Campanet crea un itinerari urbà per a millorar les condicions de mobilitat dels vianants

Campanet crea un itinerari urbà per a millorar les condicions de mobilitat dels vianants

(06/02/2019)

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat ha visitat el municipi de Campanet amb l’objectiu de conèixer, de primera mà, el resultat dels projectes realitzats pel consistori. Així el Consell ha invertit al municipi un total de 377.229,72 euros provinents  dels diferents Plans Especials que la institució insular té en marxa.

Durant la visita la batlessa, Magdalena Solivellas, ha explicat en detall l’itinerari peatonal que s’ha duit a terme al nucli urbà del poble amb una inversió de 243.100,00 euros. Les obres s’han realitzat  als carrers Sant Miquel, cantó des Carritx, Retxino, Creu i Major i també s’han col·locat jardineres, pilons i papereres així com la senyalització pertinent.

Magdalena Solivellas ha dit que “l’objectiu d’aquest projecte és donar seguretat als vianants i crear un espai protegit”. Per la seva part, el president Ensenyat ha afirmat que “projectes com els de Campanet posen de manifest la gran tasca que el Consell de Mallorca realitza als ajuntaments per millorar els serveis i les infraestructures municipals”.

Pel que fa al Pla Especial d’Eficiència energètica, l’ajuntament ha adquirit un camió elèctric pel servei d'aigua i ha realitzat tasques de substitució de l’enllumenat públic per fanals LED per valor de 28.300,00.

Finalment, Campanet també ha rebut una subvenció per fer front a despeses corrents de 105.829,72.