Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Bona acollida entre la ciutadania i el teixit empresarial de la tercera edició del «Gaudeix l’illa» del Consell de Mallorca

Bona acollida entre la ciutadania i el teixit empresarial de la tercera edició del «Gaudeix l’illa» del Consell de Mallorca

(24/08/2021)

Empreses de turisme actiu han contractat més personal per a dur endavant les activitats d'oci que s'han regalat.

La majoria de les persones beneficiades amb un bo regal del programa «Gaudeix l’illa» de la Fundació Mallorca Turisme ja han reservat o gaudit del seu premi. Així ho ha fet el 71 % de les persones guanyadores d’un bo per a estades turístiques de dues nits en establiments hotelers de l’illa (7.100 d’un total de 10.000), i el 62 % de les guanyadores d’un bo per activitats d’oci (3.091 d’un total de 5.000). 

Recordem que es tracta de la tercera edició del «Gaudeix l’illa», organitzada pel Consell de Mallorca per als mesos de juliol, agost, setembre i octubre d’enguany amb l’objectiu de dinamitzar el sector turístic, allargar l’obertura dels hotels i reactivar els negocis locals relacionats amb activitats d’oci i de turisme actiu. 

Els bons tenen un valor de 200 euros, que cobreix la Fundació Mallorca Turisme, i són en tots els casos per a dues persones. En el cas de les estades turístiques, cada parella guanyadora ha d’abonar únicament 50 euros. 

Vint-i-sis establiments (hotels, agroturismes, hotels rurals i turismes d’interior) d’arreu de l’illa han d’acollir durant aquests mesos 20.000 persones, moltes de les quals ja han gaudit del premi. La resta ho farà el setembre i octubre. Per això, aquests allotjaments comptaran aquesta temporada amb més clientela local, en un context de baixada del turisme estranger, cosa que ha contribuït a superar les fluctuacions de reserves a causa de les restriccions estatals de mercats emissors estrangers. Entre altres bons resultats, les empreses participants confirmen que el programa «Gaudeix l’illa» ha permès oferir serveis extres que d’una altra manera s’haguessin mantingut tancats, contractar més personal i dinamitzar les zones turístiques on es troben. 
 
Altres 5.000 bons eren per bescanviar a agències de viatges a canvi d’activitats de temps lliure per a dues persones: excursions, visites o rutes per llocs emblemàtics, activitats esportives amb monitors, entrades a parcs aquàtics, visites a cellers o finques amb tast de producte de Mallorca, passejos per mar… Hi participen 3 agències, amb les seves diferents sucursals a l’illa, i les activitats també es desenvolupen a diferents indrets i amb professionals del turisme actiu. Tal com ha passat amb els hotels, aquest tipus d'empreses també han contractat personal per dur a terme les activitats vinculades al «Gaudeix l'illa».