Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Arca organitza el projecte "Vida Activa i Patrimoni cultural” amb el suport del Consell de Mallorca

Arca organitza el projecte "Vida Activa i Patrimoni cultural” amb el suport del Consell de Mallorca

(25/09/2019)

Avui han visitat la seu de Palau Reial els usuaris de la llar Reina Sofia de Palma

L’Associació per a la Revitalització dels Centres Antics, ARCA, ha organitzat durant aquest mes de setembre un projecte de visites culturals dirigit a persones majors que viuen a residències de Mallorca. El projecte “Vida activa i patrimoni cultural” vol apropar el patrimoni cultural a un sector de la població perquè sigui part activa de la societat i pugui valorar i apreciar els espais monumentals que té Palma. Es tracta d’un projecte finançat per la Direcció Insular de Promoció Sociocultural del Departament de Presidència, que dóna suport a programes d’oci, temps lliure i desenvolupament comunitari.

Avui migdia la consellera de Presidència, Teresa Suárez, la directora insular de Promoció Sociocultural, Carolina Abad, i el vicepresident de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Jaume Tortella, han rebut a la seu del Consell un dels grups que participen al projecte, i que són usuaris del centre públic Llar Reina Sofía, gestionat per l’IMAS.

A banda de la Llar Reina Sofía, també han participat al projecte d’ARCA la residència pública municipal Llar de Calvià, la residència Borenco i la residència Hermanitas de los pobres.

El projecte proporciona servei d’autocar que trasllada els residents fins al centre històric de Palma i després de la visita els retorna a la residència. Durant els recorreguts, visiten la Seu i la Llotja, per tal de difondre els valors històrics, culturals i artístics. Per altra banda, es fomenta la vida activa de les persones majors.