Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Alzamora demana impulsar la presència de producte local en les cuines dels restaurants i establiments turístics

Alzamora demana impulsar la presència de producte local en les cuines dels restaurants i establiments turístics

(07/02/2023)

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local anima a prioritzar el producte de Mallorca durant la visita a la Fira Horeca 2023

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha fet avui una crida per a incrementar la presència del producte de Mallorca en el sector de la restauració de l'illa. Segons Alzamora, "la gastronomia mallorquina basada en el producte de proximitat té un valor afegit, fomenta els vincles professionals entre els diferents sectors i, per tant, és una manera d'ajudar a sostenir el territori al mateix temps que es genera riquesa compartida".

Durant una vista a la sisena edició d'HORECA Balears Mallorca 2023, la fira professional d'hoteleria i restauració, Alzamora ha recordat la importància de crear sinergies per a desenvolupar el sector primari i incrementar el consum sostenible i de quilòmetre zero.

Segons el conseller, "hem de continuar fent feina en la visibilització del producte de proximitat en els restaurants, per a fomentar, d'aquesta manera, el sector agrícola, ramader i pesquer. La connexió entre el sector primari i els sectors comercials de restauració, és fonamental per a guanyar competitivitat i al mateix temps i aconseguir la conservació dels paisatges agraris, a més de lluitar contra l'abandó del camp".