Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Activitats per enriquir la ment i el cos dels majors a Inca i Manacor

Activitats per enriquir la ment i el cos dels majors a Inca i Manacor

(14/11/2018)

El centre sociocultural d'Inca del Consell de Mallorca acull una sèrie d'activitats que s'iniciaran coincidint amb dimecres i dijous bo; entre elles l'exposició Fusions on es conjuga l'art de dos artistes, Toni de la Mata i Rafel Cifre. Una mostra que després també es podrà veure al centre sociocultural de Manacor.

El projecte Fusions, promogut per l'espai cultural Ciutadà il·legal, neix amb la clara intenció de fusionar diferents modalitats artístiques -escultura de ferro, escultura d'arrels d'ullastre, poesia, música-, per donar a conèixer un nou concepte de l'art com a element integrador, participatiu i d'intercanvi cultual pels artistes durant el procés de creació, que culmina i es completa amb la interacció del públic amb els autors i les obres.

Les escultures de Toni de la Mata fetes artesanalment amb ferro reciclat i les de Rafel Cifre creades a través d'arrels d'ullastre estaran demà al centre sociocultural d'Inca i el dia 12 de desembre al de Manacor.

La inauguració dona el sus d'una sèrie d'activitats programades als centres d'Inca i Manacor gestionats per la direcció de Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca; com l'espectacle basat en una peça de teatre breu de Blai Bonet "Oficis de carrer", que es va dur a terme aquest dissabte a Manacor i el pròxim dia 1 de desembre a Inca. O la conferència a càrrec de Jaume Amengual, patró de l'Alzina sobre "Passat, present i futur del llaüt Alzina" dins del marc de la mostra marinera "Dijous la mar de bo".

A l'octubre també s'han iniciat les activitats trimestrals de les entitats de gent gran que tenen cessió d’espai als centres com són pilates i taller de salut, iniciació als mòbils, curs d'informàtica, anglès, ioga, brodats i modisteria, sevillanes, taller de corda, cant mallorquí, zumba, ball en línia. Unes activitats que es desenvolupen tenint en compte les demandes i necessitats dels nostres majors, cuidant el cos i la salut però també ajudant-los a adaptar-se als nous temps i mantenir el cervell actiu.