Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Acte de comiat dels joves qualificats que han fet feina al Consell de Mallorca durant 12 mesos

Acte de comiat dels joves qualificats que han fet feina al Consell de Mallorca durant 12 mesos

(13/11/2019)

El Consell de Mallorca ha celebrat l’acte de cloenda del programa SOIB Jove-Qualificats Entitats Locals 2018, que ha permès contractar 35 joves menors de 30 anys amb formació acadèmica o professional de grau superior a les diferents àrees del Consell de Mallorca i a l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS). Ara bé, són 28 els que han arribat al final del programa, ja que d’altres han pogut trobar una feina.

Els representants de les instititucions han valorat molt positivament el programa i han agraït la tasca realitzada pels joves participants. Així mateix, la institució insular els ha volgut obsequiar amb una bosseta amb material promocional de la Fundació Mallorca Turisme. 

Per part del Govern, hi ha assistit Llorenç Pou, director general de Model Econòmic i Ocupació. Per part del Consell hi han estat presents la consellera de Presidència, Teresa Suárez; el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora; el conseller de Mobilitat i Carreteres, Iván Sevillano; la consellera de Territori, Maria Antònia Garcias; i múltiples representants de les direccions insulars on els joves han treballat. 

Durant els 12 mesos del programa, els joves han realitzat tasques relacionades amb la seva formació, d’especialitats tan diverses com història, belles arts, administració i direcció d’empreses, comunicació, educació i treball social, enginyeria, biologia… A banda de l’IMAS, els departaments que han comptat amb joves qualificats aquest any han estat Presidència; Cultura, Patrimoni i Política Lingüística; Sostenibilitat i Medi Ambient;  Promoció Econòmica i Desenvolupament Local; Mobilitat i Carreteres; Hisenda i Funció Pública; i Territori. 

Aquesta convocatòria, per la qual el Consell de Mallorca ha rebut uns 700.000 euros, correspon al programa SOIB Jove-Qualificats Entitats Locals 2018, està finançat amb fons del SOIB, i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE), juntament amb el del SEPE. Des que es va crear l’any 2016, més de 1.000 joves de les Balears han passat pel programa SOIB Jove Qualificats, que té com a objectiu oferir una primera experiència laboral relacionada amb la seva formació a joves amb estudis superiors.