Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta Cladera trasllada al Rei Felip VI un missatge de preocupació per la situació econòmica i social derivada de la covid-19 a Mallorca

La presidenta Cladera trasllada al Rei Felip VI un missatge de preocupació per la situació econòmica i social derivada de la covid-19 a Mallorca

(10/08/2020)

La presidenta del Consell de Mallorca ha estat rebuda pel Cap de l’Estat al Palau de l’Almudaina.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha estat rebuda en audiència pel Rei Felip VI al Palau de l’Almudaina, dins la roda de recepcions que la Casa Reial  ofereix a les principals institucions de les Illes Balears. Cladera ha alertat al Cap de l’Estat  «de la situació econòmica per la pandèmia de la covid-19 i de la preocupació que tenim a Mallorca, derivada de la temporada turística minvada per la crisi sanitària». En aquest punt la presidenta de Consell de Mallorca ha apel•lat a «necessitat d’una major resposta d’Europa davant la situació econòmica. Som una illa que tenim una alta dependència del turisme i la crisi serà molt més dura aquí».

Cladera ha volgut agrair al monarca «que vengui a passar les vacances a Mallorca, que segueixin amb aquesta tradició, i que enviï així un missatge de normalitat i tranquil•litat de cara a l’exterior. Que la Família Reial mantingui les seves vacances a Mallorca és de les millors promocions que es poden fer de Mallorca. Si el Rei és a l’illa és perquè a Mallorca es pot seguir venint de vacances d’una forma tranquil•la i segura».

La presidenta Cladera també assisteix a la visita que faran els Reis a Petra, que recalarà a la Casa Pairal de Fra Juníper Serra, el Museu Sant Juníper Serra i el Convent de Sant Bernardí de Petra. Una visita que segons Cladera «posa en valor la figura y la història que representa Fra Juníper Serra, és important que les institucions reforcem i donem valor a la nostra història».

Vídeos

Audiència reial de la presidenta Catalina Cladera amb el Rei Felip VI