Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els 35 nous funcionaris de l’IMAS prenen possessió dels seus llocs de feina

Els 35 nous funcionaris de l’IMAS prenen possessió dels seus llocs de feina

(29/01/2021)

Es tracta dels 10 treballadors/es socials, 16 educadors/es socials i 9 infermers/es que han aprovat les oposicions

Un total de 35 funcionaris han pres oficialment possessió avui dels seus llocs de feina, després de superar les darreres oposicions que han tengut lloc a l’IMAS. En concret es tracta de 10 treballadors/es socials, 16 educadors/es socials i 9 infermers/es que s’incorporaran a les diferents àrees de l’IMAS. 

Degut a les mesures higiènic-sanitàries vigents a causa del coronavirus, la pressa de possessió ha tengut lloc en format reduït al despatx del conseller de Drets Socials i president de l’Institut Malllorquí d’Afers Socials (IMAS), Javier de Juan. Els nous funcionaris i funcionàries ham promès el càrrec davant el president de l’IMAS. 

Dels 35 nous funcionaris, 29 persones ja eren treballadores de l’IMAS, mentre que altres 6 passaran a formar part de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials. Aquest percentatge suposa un 83% d’aprovats, que passen a consolidar el seu lloc de feina.

L’objectiu de l’IMAS amb l’organització de les oposicions és, sobretot, eliminar la temporalitat i afavorir l’estabilització de la plantilla que treballa a l’Institut.