Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Retornen al seu centre de residència els menors que en van marxar aquest divendres

Retornen al seu centre de residència els menors que en van marxar aquest divendres

(17/01/2021)

Tots tres han estat localitzats aquesta matinada i ja es troben al centre

Els tres adolescents que el passat divendres varen sortir sense permís del centre de protecció on resideixen han tornat avui diumenge al centre. La Policia Local de Palma, amb ajuda del personal del centre, els ha localitzat després que els seus educadors denunciessin els fets davant la Guàrdia Civil. 

Els joves varen sortir sense autorització divendres passat, dia en què el centre acabava de superar el període de quarantena que determinen els protocols sanitaris en haver-se detectat casos de COVID entre alguns dels seus usuaris i treballadors. Com és habitual en aquests tipus de sortides, els responsables del centre varen donar d’immediat l’avís davant les forces i cossos de seguretat que varen activar la recerca.  

Tots es troben en bon estat i ara, com marca el protocol en els casos de sortides no autoritzades, el Servei de Salut es traslladarà al centre per practicar a aquest tres menors i a altres dos, que també varen marxar del centre divendres sense permís i que retornaren ahir dissabte, una prova PCR per descartar cap possibilitat de contagi.