Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

null L’IMAS instal·la 100 mesuradors de CO2 a les residències per controlar la qualitat de l'aire

L’IMAS instal·la 100 mesuradors de CO2 a les residències per controlar la qualitat de l'aire

(29/12/2020)

El departament de Presidència del Consell ha cedit els aparells que no es poden usar a les associacions de gent gran perquè romanen tancades

L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), instal·la a les residències per a Gent Gran i a altres centres residencials de la seva xarxa d’atenció aparells mesuradors de CO2 per tal de mesurar la qualitat de l’aire i la quantitat de partícules de CO2 en l’ambient. 

En concret es tracta de 100 aparells mesuradors del nivell de CO2 que han estat cedits pel departament de Presidència del Consell de Mallorca. Aquest aparells, juntament amb altres 90, s’havien d’instal·lar als locals de les associacions de Gent Gran, que actualment romanen tancats com a part de les mesures derivades del nivell 4 de risc del coronavirus a Mallorca.

En total s’instal·laran mesuradors a les zones comunes de les 43 residències per a gent gran de Mallorca i la resta es distribuiran a residències per a persones amb discapacitat i altres centres residencials dependents de l’IMAS. D’aquesta manera es podrà saber en tot moment  si en aquests espais es compleixen les ratios a nivell de ventilació per tal d’evitar la propagació del virus, tal i com es fa a les aules dels centres educatius.