Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’IMAS amplia el seu horari d’atenció a la ciutadania a les oficines de Palma

L’IMAS amplia el seu horari d’atenció a la ciutadania a les oficines de Palma

(21/12/2020)

Dilluns, dimecres i dijous s'atén al públic de 8 h a 17h de manera ininterrompuda.

L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) ha ampliat el seu horari d’atenció a la ciutadania a la zona de Palma, per millorar l’accessibilitat de l’atenció als seus usuaris. Concretament, els dilluns, dimecres i dijous les oficines de la seu central de l’IMAS han començat a obrir en horari continuat des de les 8 hores fins a les 17 hores, mentre que els dimarts i divendres es manté l’horari habitual, de les 8 hores fins a les a les 14 hores. 

El funcionament del servei d’atenció a la ciutadania continuarà com fins ara i serà necessari que es sol•liciti cita prèvia per poder accedir-hi, si bé amb aquesta ampliació es millora la disponibilitat horària per a aquelles persones que no poden acudir a les oficines de l’IMAS en torn de dematí.

Per altra banda, l’IMAS també ha implantat un sistema d’alerta via e-mail que avisa als usuaris un dia abans de la seva cita. L’objectiu és optimitzar al màxim les cites atorgades, ja que servirà com a recordatori de la data de consulta i perquè, si escau, es puguin efectuar anul•lacions amb temps, i reduir així el nombre de persones que no es presenten.

El servei d’atenció a la ciutadania de l’IMAS, que també atén el telèfon d’emergència social, va  ampliar la seva plantilla el passat mes d’octubre amb la incorporació de cinc nous treballadors socials tant a les oficines de Palma com a les dues delegacions comarcals de l’IMAS a Inca i Manacor. 

Aquesta ampliació horària suposa una passa més cap a un nou model d’atenció centrat en la persona, que implica un servei més personalitzat i adaptat a les necessitats dels usuaris. D’aquesta manera se’ls ofereix la possibilitat de poder realitzar qualsevol tràmit o consulta en un horari adaptat a les seves necessitats.