Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca informa de set casos positius de covid al Parc de Bombers de Felanitx

El Consell de Mallorca informa de set casos positius de covid al Parc de Bombers de Felanitx

(15/12/2020)

Hi ha altres set bombers en situació de confinament pendent de resultats.

El Consell de Mallorca informa de set casos positius de covid al Parc de Bombers de Felanitx. A hores d'ara hi ha altres set bombers en situació de confinament pendent dels resultats de les proves de coronavirus.

Aquest cap de setmana es varen detectar els primers casos i tot d'una la Direcció Insular d'Emergències va iniciar actuacions per delimitar l'afectació als Bombers de Mallorca. El director insular d'Emergències, Xisco López ha comunicat que "s'ha sol·licitat a Atenció Primària per fer un cribratge al personal que ha prestat servei al parc de Bombers de Felanitx recentment".

Els Bombers de Mallorca compten amb vuit parcs a Calvià, Llucmajor, Inca, Manacor, Sóller, Artà, Alcúdia i Felanitx amb 252 operaris, els quals donen cobertura a tota Mallorca, excepte a Palma que té un servei de bombers propi. Actualment, s'aplica el pla de contingència i els protocols dels Bombers de Mallorca per coronavirus, cosa que permet que a hores d'ara, els Bombers de Mallorca continuïn prestant servei en els vuit parcs de bombers.