Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Lloret podrà fer ús de l’aparcament i de l’ascensor ubicats devora de l’escola Antònia Alzina

Lloret podrà fer ús de l’aparcament i de l’ascensor ubicats devora de l’escola Antònia Alzina

(30/11/2020)

La comissió d’Urbanisme modifica i amplia la declaració d’interès general de la parcel·la on s’ubica el centre educatiu.

La comissió d’urbanisme del Consell de Mallorca ha resolt modificar i ampliar la declaració d’interès general de la parcel·la on s’ubica l’escola de Lloret. Es tracta d’una ampliació de l’interès general per incorporar un aparcament per l’escola i, a la vegada, per regularitzar les infraestructures de connexió, que són unes escales i un ascensor, entre el CEIP Antònia Alzina i el casc antic del nucli.

La desconnexió entre les escoles i el nucli de Lloret degut al desnivell topogràfic existent, pràcticament de 8 metres, genera problemes tant de connexió viaria com d’accés dels vianants. L’escala i l’ascensor solucionen la connexió d’accés per els vianants i garanteixen l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

L’obtenció d’aquesta declaració és la passa prèvia o obligatòria per regularitzar aquestes infraestructures. A continuació, serà l’ajuntament del municipi l’encarregat d’emetre les llicències corresponents.

Una vegada obtinguda la documentació necessària per part de l’ajuntament de Lloret, i amb  l’informe preceptiu i vinculat de la comissió de Medi Ambient data de l’1 d’octubre, es va procedir a la seva publicació al BOIB el 8 d’octubre on ha quedat durant un mes queda en exposició pública, sense que es presentés cap al·legació en contra. La comissió d’urbanisme en menys de vint dies, concretament el 27 de novembre va aprovar l’ampliació i la modificació de l’interès general de la parcel·la on s’ubica l’escola de Lloret.