Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cultura col·labora amb el Gremi de Llibreters en «Llibreries a la fresca»

Cultura col·labora amb el Gremi de Llibreters en «Llibreries a la fresca»

(20/07/2020)

Les llibreries tenen una subvenció nominativa i, a més, la Fundació Mallorca Literària organitza activitats a les places on s’instal•laran les paradetes

La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha participat avui a la presentació de «Llibreries a la fresca», una iniciativa del Gremi de Llibreters de Mallorca que tendrà lloc el 23 de juliol i en la qual les llibreries de Palma trauran paradetes de venda de llibres al carrer. A més del suport econòmic del Consell al gremi, mitjançant subvencions i facilitant l’organització d’aquesta fira, la Fundació Mallorca Literària ha elaborat un programa d’activitats per dinamitzar les places on s’instal•laran les paradetes de les llibreries.

Durant la presentació, a la qual també han participat el regidor de Cultura de Palma, Antoni Noguera, i la presidenta del Gremi de Llibreters de Mallorca, Maria Barceló, Busquets ha agraït l’organització de «Llibreries a la fresca» amb totes les mesures necessàries per garantir la seguretat sanitària.

Així mateix, la vicepresidenta ha reiterat el suport del Consell, a través del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, al Gremi de Llibreters. En aquest sentit, Busquets ha recordat que es mantenen les subvencions nominatives amb un total de 60.000 euros al gremi per, entre d’altres coses, organitzar esdeveniments com «Llibreries a la fresca».

Podeu veure el programa complet aquí.